LEIFpunt Kempen

LEIF is een open initiatief van mensen en verenigingen die streven naar een waardig levenseinde voor iedereen. Respect voor de keuze van de persoon staat centraal. Een keuze die alleen de persoon zelf kan maken op basis van volledige informatie. In België zijn 1 op 2 overlijdens het gevolg van een medische beslissing.

Het is dus erg belangrijk dat elk van ons werk maakt van zijn voorafgaande zorgplanning. Vrijwilligers nemen samen met professionele hulpverleners de persoonlijke begeleiding en het medische luik op zich. Het hele team zet zich in voor de signaalfunctie en de organisatie van activiteiten.

LEIFpunt Kempen neemt samen met professionele hulpverleners de begeleiding op zich. Dit kan onder andere door vooraf een aantal documenten in te vullen in het kader van een voorafgaande zorgplanning. Het hele team zet zich in voor de maatschappelijke signaalfunctie en de organisatie van activiteiten.

Wat doen wij ? 

Wij maken graag tijd om te antwoorden op uw vragen bij het levenseinde. We geven informatie over voorafgaande zorgplanning en helpen bij het invullen van de wilsverklaringen.

Waar ?   

Mermansstraat 17, 2300 Turnhout.

Wanneer ?

steeds op afspraak (na telefonisch contact of via mail)

Contact:

Tel: 0477 20 88 03 (tijdens kantooruren).
info@leifpuntkempen.be