Vorming op maatLEIF biedt vormingen aan op maat, op maat van uw organisatie of van een bepaalde doelgroep (vb. familiehulp, woonzorgcentra, mantelzorg, SEL, seniorenorganisaties, scholen, sociale diensten van gemeenten,…). U heeft de mogelijkheid om een vorming in uw eigen voorziening te organiseren, of in de lokalen van het expertisecentrum W.E.M.M.E.L. Indien u de vorming binnen de eigen voorziening organiseert, dient u wel te beschikken over een voldoende groot vormingslokaal en projectiemogelijkheid.

Wij bieden vorming aan over levenseindebeslissingen, communicatie, voorafgaande zorgplanning en andere onderwerpen die betrekking hebben op het levenseinde.

De onderwerpen van de informatiesessies kunnen verder besproken worden in een uitgebreide vorming, maar u kan ook uit het programma aan specifieke onderwerpen kiezen. De onderwerpen worden afgestemd op de voorkennis van de deelnemers. De inhoud en duur van dit programma bepaalt de organisatie zelf, in overleg met de  vormingscoördinator van LEIF.

Praktisch

De kostprijs is 100 euro per uur (of naar de mogelijkheden van de inrichtende organisatie), exclusief verplaatsingskosten van de docent.

Contact

Tel: 02/456.82.15 of info@leif.be